top of page
Jarsse.jpg

KUKA OLEN

Jarkko Kaalikoski

Olen Jarkko Kaalikoski, Ruotsissa Upsalassa Ekonomin tutkinnonsuorittanut veneharrastaja. Olen urani aikana toiminut erilaisissa kaupanalan esimiestehtävissä ja yrittäjänä Suomessa ja Ruotsissa. Veneily- ja veneharrastuksen aloitin noin kahdenkymmenenviiden vuoden iässä ostettuani ensimmäisen veneeni, joka oli avopulpetti Terhi. Seuraavan kolmen kymmenen vuoden aikana olen ostanut, myynyt ja huoltanut kymmeniä veneitä.


Olen vuosien aikana auttanut useita kavereita ja tuttuja hankkimaan veneitä Suomesta ja viime vuosien aikana myös Ruotsista, tästä myös lähti idea veneruotsista.fi -sivun perustamiseen. Ulkomailta veneen hankintaan löytyy aika vähän tietoa ja siihen liittyy epävarmuuksia. Toisin kun autoissa, suurin osa käytetyistä veneistä ostetaan yksityisiltä kuluttajilta, joka lisää epävarmuutta siitä, miten tulisi toimia. Yritän parhaani mukaan auttaa suomalaisia veneharrastajia löytämään itselleen veneen Ruotsista ja saamaan sen turvallisesti Suomeen ja varmistua parhaalla mahdollisella tavalla veneen tietojen paikkaansa pitävyydestä ja myyjän luotettavuudesta.


Ruotsista veneen hankintaa ei tule pelätä, se on aivan, kun ostaisit sen kotosuomesta, kunhan otat muutamat perusasiat huomioon!

bottom of page